Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Tradiční politické strany  ODS  či ČSSD  a v neposlední řadě TOP 09  se pana A.  Babiše oprávněně obávají  ,  protože zatím co tyto jmenované strany  si již dávno politiku zprivatizovali  k obrazu svému  a mají za sebou mnoho skandálů  na jakémkoliv  stupni státní zprávy  s předraženými zakázky nebo tunelováním  , vstoupilo  Hnutí ANO  do politiky bez  podobných kauz . Je sice otázka jak to dlouho vydrží než se na ně,, nabalí"  různí šíbři. Zatím jim ale patří dík , že se snaží rozhýbat stojaté vody stávajícího klientelismu.

1 0
možnosti
MH

Baže jo (říkávala má babička před šedesáti letama). Negdo hlídá jenom pomluvy, negdo i člověka.

Já su teda z Babišem spokojené až na půdu.

A ví tady vůbec negdo vo nekým jiným gdo by s tým pohnůl? Já teda né.

1 0
možnosti
Foto

Věřte, že už mě docela unavuje psát do diskuzí o Babišově podnikání a střetu zájmů úvahu o tom, jak by se na jeho místě chovalo 99% z nás - tedy, že by se každý snažil jednat a rozhodovat tak, aby nezavdal nejmenší důvod k tomu, že střet zájmů bude dokázán.

Mě vadí, aby bylo zřejmé, že nejsem Babišovec, třeba to, s jakým ledovým klidem byla přijata zpráva, že pan ministr obrany bude dál natáčet nějaký TV seriál. To pan ministr obrany je skutečně z našich daní tak špatně placen, že potřebuje vedlejšák? A jeho hraní není de facto podnikání? Bude mít krácenou ministerskou gáži za čas, který místo na MO stráví před kamerou?

Kde to jsme?

To si, pokud ho ovšem dříve z vlády nevyhodí, ministr zdravotnictví Němeček otevře v Bohumíně ordinaci, kde ovšem bude jen v pondělí a ve středu od 7,00 do 16,00, ale v pátek jen od 7,00 do 12,30. Ministr zemědělství Jurečka bude jezdit s traktorem na své farmě a ve volném čase prodávat hnojiva. Jen ti chudáci Sobotka a Zaorálek budou exhibovat v parlamentu a na Úřadě vlády. Co by také dělali, v čem by podnikali, když celý život jen mlátí prázdnou slámu v parlamentu?

4 0
možnosti
MP

Pane Svojan, ale herec dostává plat. Není dotován. To je rozdíl.

0 0
možnosti
JH

J56a85n 51H32o59r12a

4. 4. 2014 12:34

Řekl bych, že politika je jen sedmým segmentem koncernu Agrofert, možná osmým, připočteme-li ještě segment média a určitě ne segmentem posledním...

1 3
možnosti

Myslím, že nejde jen o to, jestli se bude pan Babiš přiživovat. Situace došla tak daleko, že pokud si přihraje z našich a evropských peněz pár miliard, bude to podstatně lepší, než cokoli před ním.

Situace došla tak daleko, že lidé volí menší zlo(děje). Takže když je šance, že ANO bude krást méně, než kradlo ČSSD, ODS, TOP09, KDU-ČSL a všichni co vládli, dá jim spousta lidí svou důvěru. VV se nevyvedly, ale třeba....

A i kdyby kradl, tak třeba to nebude takové, jako když si pan Sobotka nakradl na byt a ještě se tím chlubí, pan Kalousek vesele odpouští vracení dotací svému kamarádu knížeti a spousta jiných kauz, které nenápadně vyšumněly do ztracena.

6 1
možnosti
Foto

Pane opravdu děláte čest svému jménu;-D

Můžete mi říci co konkrétně ukradla ODS, TOP09, KDUČSL8-o

u ČSSD se pochybení prokázalo u MUS-sice zatím nepravomocně a jen ve Švýcarsku ale co konkrétního máte k ostatním-fakta ne Drby!!

2 2
možnosti
ZB

Teprve čas ukáže pravdu, mnoho lidí však nečeká a jásá nad Babišem už dnes, na hodnocení výsledků je ještě brzy, ale preference stoupají...

2 0
možnosti
Foto

podobně se jásalo i nad VVRv;-D

0 1
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1400x
Nekouřím a nepiju! Kouřím jen cigarety, doutníky a dýmky a piju jen pivo, víno, likéry a nějakej ten tvrdej... 

Seznam rubrik