Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to sice zajímavá hypotéza, ale myslím, že nesprávná. Domnívám se, že věci muslimů v Evropě tyto akce spíše škodí, neboť politika našich vůdců je tak přip.sraná, že jim stačí jen několik let počkat a Evropa jim spadne sama do klína úplně bez boje. Tato akce by mohla mnohé politiky probudit a mít potenciál tento velmi závažný problém řešit. Je velmi nadějné slyšet i v médiích, že multikulturalismus je mrtev. Nemusím snad zdůrazňovat, že toto "úmrtí" dává Evropě ještě jakous takous šanci přežít.

Ještě odkaz: http://rogozov.bigbloger.lidovky.cz/c/438237/Vsedni-den-s-islamem-aneb-vanoce-letos-povolili.html

2 0
možnosti

Zásadní problém vidím v tom, že muslimové chtějí na celém světě zavést islám, zatímco my, na rozdíl od nich,  chceme na celém světě zavést demokracii. Nevidím jiné řešení než nechat žít muslimské státy tak jak chtějí a současně muslimové musí nechat nás žít tak jak chceme my. Pokud se někdo z jakýchkoliv důvodů přestěhuje, musí bezezbytku ctít zákony a zvyklosti státu kam se přistěhoval a nesmí tam prosazovat zákony a zvyklosti ze země odkud přišel. T.zv. multikulturalismus je cesta k totální náboženské válce.

4 0
možnosti

Napsal jste: "Pokud se někdo z jakýchkoliv důvodů přestěhuje, musí bezezbytku ctít zákony a zvyklosti státu kam se přistěhoval a nesmí tam prosazovat zákony a zvyklosti ze země odkud přišel." Ovšem to po muslimovi nemůžete žádat, pro něho je právo šíríja nadřazeno zákonům hostitelské země. V Británii a v jiných zemích už to pomalu začínají respektovat.

4 0
možnosti

Muslimy žádná integrace nezajímá. Vylučují se zcela svobodně a o vlastní vůli, z vlastních vnitřních principů. Zajímá je umma. Friedrichshein-Kreuzburk - berlínská čtvrť vhodná k exkurzi.

6 0
možnosti

Nadpis zněl zajímavě, nicméně článek se utopil v chaosu. Jistě je otázka, kdo na dění v muslimském světě má rozhodující vliv a kdo za čím stojí. Nejsem si však jistý, že kromě radikálních, jsou ostatní muslimové žíjíci na západě zcela mirumilovní a pokorní. Snad jen první generace, která zde přišla, ale co ti ostatní... Osobně já takové zkušenosti nemám. Nezdá se mi proto správné odsuzovat většinovou společnost za stoupající protiislámské nálady ve společnosti. Jelikož jak vy označujete "mírumilovní muslimové" se kromě prázdných slov (většinou až po donucení, či když je situace již hodně vypjatá) nijak nesnaží zabránit útokům svých souvěrců a věřte, že cela řada z nich je skrytě podporuje, je tato protislámská retorika zatím jediný způsob jak poukázat na obrovský problém, kdy se islám pozvolna snaží rozložit slolečnost vytvářením státu ve státě.

6 0
možnosti

S článkem bych souhlasila, kdyby v něm nechybělo " je možné", že toto je cíl: Já osobně na konspirační záludnost islamistů moc nedám, připadají mi přímočaří a jednoduší

0 0
možnosti

Ano, zní to logicky, také si myslím, že tomu tak je.Nicméně bych si dovolil polemizovat s těmi útoky na muslimy, ke kterým podle Vás již "pravidelně dochází"..Nic takového neregistruji, s vyjímkou tří mešit ve Švédsku a zde si vůbec nelze být  jist, kdo tam vlastně ty zápalné lahve hodil. K útokům na muslimy nemůže docházet, ty brání naše vlastní policie lépe,než nás. A také politici, novináři, soudci atp. Asi tak , jako jinou etnickou menšinu...

6 0
možnosti

Vyšetřovatel francouzské policie Helric Fredou, který byl pověřen vyšetřováním útoku na Charlie Hebdo, spáchal včera ve své kanceláři sebevraždu. Podle mluvčího policie tento 45 letý policista trpěl depresemi a únavou. Největší případy se přece zásadně přidělují depresivním unaveným policajtům...

http://france3-regions.francetvinfo.fr/limousin/2015/01/08/limoges-suicide-d-un-commissaire-de-police-626916.html

Že by přišel na něco, na co neměl?

3 0
možnosti

Zajímavá informaceR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1400x
Nekouřím a nepiju! Kouřím jen cigarety, doutníky a dýmky a piju jen pivo, víno, likéry a nějakej ten tvrdej... 

Seznam rubrik