Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jestli do událostí někdo skutečně ingeruje, tak je to RF. Pokud by Rusko chtělo mír, tak nebude konflikt živit zbraněmi a bojovníky.. Klíči e ruské angažmá jste vynechal, přitom to je právě faktor, který z omezeného konfliktu dělá bezpečnostní hrozbu pro cely systém..

0 0
možnosti

..... bych neřekl patová,- a kam kráčí Ukrajina ?!? ....ááááno, přesně TAM ! Ináč domácí média maj nový instrukce,- již žádní separatisti, teroristi, vzbouřenci, nýýýbrž ukrajinští povstalci ;-D  .... ty domácí "maskirovky s majdanama" se z teho jednou podělaj !

1 0
možnosti

Pro příště je nějaké bratrství mezi Ukrajinou a Ruskem naprosto vyloučeno. Běda poraženým. Jak Bude Ukrajina poražena, tak na to možná doplatí stejně jak po Stalinovi. Možná jích bude o plovinu méně. Od Ruska je možné čekat všechno. Podívejte se jak pláčete a kvílíte na tou Bílou Horou před čtyřmi staletími a né a né zapomenout. A to bylo poraveno pouhých 27 pánu a to nejméně polovina německý mluvících. Ukrajina ve dvacátých a třicátých létech přišla asi o desest milionu lidí. A ještě museli za II. svět. války jít bojovat za Rusko a utočíc a umirájící řvát : ZA STALINA URÁÁÁÁ !

1 0
možnosti

panu nebyla ani tretina, byli to v naproste vetsine mestane a cesky jich mluvilo snad jen 5......cela Bila Hora je narodni bachorka

Takze kdyz vyhraje Porosenkova klika (rozhodne bych to nenazval Ukrajina) a dojde k odsunu rusky mluvicich (a prirozene k "nestastnym" umrtim, tak to bude vsechno v cajku, presno podle pokrokove EU)

0 1
možnosti

Autor se snaží tvářit neutrálně, ale ve skutečnosti přebírá argumentaci Ruska, jehož cílem je oslabení Ukrajiny a její udržení mimo EU a NATO. Proto bude konflikt prodlužovat a na žádné trvalé uspořádání nepřistoupí.

2 0
možnosti

Takze Vase neutralni reseni je jake???? Zadne, nechat vyhnit, ze? Vlastne ne, at nekdo cizi hrdinne zautoci a tu rusky mluvici svoloc pozabiji, ze? To je ta spravna neutralni reakce..........jedine reseni je federalizace nebo autonomni okruhy.....stejny si na UA kazdy region dela co chce......prekvapeni, co?

0 1
možnosti
Foto

Ucraina Quo vadis? Tot homines quaestio! Blog - Jiří Jiroudek (blog.iDNES.cz);-)

0 0
možnosti
Foto

Než napíšete blog, zkuste si od začátku udělat časovou osu událostí a zamyslet se nad tím klasickým Cui bono. Např. proč se na wikipedii objevila už v r. 2008 "poupravená" mapka, na níž byl vyznačen příští stát Novorusko - zcela náhodou v místě, které je vhodné k přístupu na Krym po souši. Autorem mapky je jakýsi pan Shliahov, pozoruhodný je španělský popis mapky a autorova registrace ve Španělsku.

Viz  http://cs.wikipedia.org/wiki/Nov%C3%A9_Rusko#mediaviewer/File:Mapa_Regi%C3%B3n_Novorrosiya.png

1 0
možnosti

zacinate vytahovat velky kalibr! Gratuluji

0 1
možnosti
Foto

USA Ukrajina vůbec nezajímá a nějak nechápu, jaký mělo USA vliv na události na Ukrajině.  Jediný, kdo měl na tom zájem bylo Rusko. To, co se děje na Ukrajině je díky Rusku. RvRvRvRv

3 3
možnosti

Takže co ta Nulandová vykládala o penězích Ukrajině? Byla zhulená nebo jak to myslela?

2 1
možnosti

:-)   Máte pravdu! Jediné řešení je vzájemná domluva a vytvoření jakéhosi federativního státu. Putin o přifaření tohoto státu nestojí, ale nemůže si dovolit, aby se USA natlačila přes Ukrajinu až k hranicím RF.    R^R^R^

1 3
možnosti
Foto

Dobrý nápad - aby se Ukrajina stala dalším státem US.

Jinak ten federativní stát by nebyl od věci, jen jestli na to Kreml kývne. Zkuste tam zavolat a zeptat se. Pak ještě je třeba zajistit pár dalších drobností - do toho!

1 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1400x
Nekouřím a nepiju! Kouřím jen cigarety, doutníky a dýmky a piju jen pivo, víno, likéry a nějakej ten tvrdej... 

Seznam rubrik